10 / 100

Om oss

Vi är ett lokalt, helt fristående, företag som startade 1987. Vi är således oberoende och kan arbeta efter vår idé att en synundersökning ska vara omfattande och noggrann. Med hypermoderna instrument och ögonläkare knutna till vår verksamhet har vi möjlighet att ge de bästa förutsättningarna för god syn. Vår nya topograf från Carl Zeiss är ett exempel på ett instrument som, tillsammans med en riktig synundersökning, verkligen kan ge synförmåga utöver det vanliga.

Naturligtvis är vi certifierade enligt Optikerbranschens och Socialstyrelsens föreskrift om kvalitetssystem i hälso- och sjukvården och ackrediterade att tillpassa nattlinser. Patientsäkerheten är av avgörande betydelse och patientförsäkringar finns. 

 

Välkommen in  att rådfråga oss om ditt synproblem. Vi fortbildar oss ständigt och rådgör med våra ögonläkare. Vid behov skickar vi remiss till ögonmottagningen vid Örnsköldsviks Sjukhus.

Vi har också ett bra ögonapotek och följer det senaste inom forskningen om bl.a. torra och rinnande ögon. Ofta går det att hjälpa!

Vårt oberoende gör också att vi kan ”handplocka” läckra bågar och knyta till oss ensamrätt i Örnsköldsvik på vissa märken. Vi besöker också de stora glasögonmässorna för inköp och för att hålla oss uppdaterade. Det känns viktigt att hålla ett brett lager med fräscha och häftiga modebågar, blandat med mer klassisk stil. Många bågar lägger vi också in här på hemsidan.

Kom in och prova! Vi hjälper gärna till, om Du vill. Låna gärna hem några! Lek med olika stilar och material tills Du hittar rätt!

Det är vi som jobbar på Gunillas Optik

Vi är två legitimerade optiker med kontaktlinsbehörighet.

Gunilla M Sundberg

Optiker

Agneta Lindberg

Optiker